Vintercamping er hygge, god tid og nærvær

Hvis ikke du allerede er blevet bidt af vintercamping, kan vi varmt anbefale dig at prøve det. Der er noget helt særligt ved at campere, når regnen slår mod forteltet, og du sidder lunt og godt og hygger med familien over et spil og en kop varm kakao. Er vi så heldige at få sne, kan i komme ud og gå skønne stille ture i naturen, bygge snemænd på campingpladsen og måske udfordre naboen til en sneboldkamp.

Vinteråbne campingpladser finder du også blandt Camp Now pladserne. De vinteråbne pladser er:

Krudtfrit nytår

På Vemmetofte Strand Camping holder vi krudtfridt nytår til glæde for dig og familiens firbenede medlemmer. Brug dagene omkring nytår til lange gåture i den smukke natur som campingpladsen ligger midt i, og nyd at her er helt fedeligt og stille. Book dit ophold på telefon 5671 0226, men vent ikke for længe, der er kun få ledige pladser. Hytter er udsolgt.

TA' FAMILIEN MED PÅ HYGGELIG VINTERFERIE

Her er hygge, afslapning, aktiviteter og ren familietid.
Ribe Camping sørger for et væld af aktiviteter for store og små, uanset om I blot er her et par dage eller hele ugen.

Ta’ hele familien med på hyggelig vinterferie i Ribe, hvor der er at væld af aktiviteter for både store og små.Fyld vognen for kun kr. 149,- pr. døgn ekskl husdyr og forbrug.Tilbuddet gælder d. 9.-25. februar 2024

LÆS MERE HER

VINTERCAMPING, ro og hygge

På Vestbirk Camping bor du tæt på naturen, og efter få skridt kan du nyde roen ved en spadseretur i skoven og langs søerne, som omgiver pladsen.

Nyd fuglene på søerne, ”hils” på dådyrene i indhegningen, og nyd ellers et ophold i rolige omgivelser uden stress og jag!

Ring 7578 1292 for at booke dit ophold

 

Sjov for børn og voksne

Når du camperer med egen vogn, eller lejer dig ind i en af vores hyggelige hytter i vintertiden, oplever du vesterhavets barske og smukke temperament helt tæt på. Du kan opleve hvordan havskum fyger om ørene på jer, når i begiver jer ned på den brede flade sandstrand, og fornemmelsen af at blive blæst afsted af Vestenvinden, får latteren til at boble i maven på både børn og voksne.

LÆS MERE HER

En familievenlig campingplads

Campingplads med feriehytter og svømmehal nær Aalborg i Nordjylland

Dokkedal Camping er kendt for den høje kvalitet, den gode personlige betjening og de førsteklasses faciliteter. Pladsen er beliggende naturskønt ved Lille Vildmose – tæt på strand og skov. Vi har faciliteter, du forventer på en moderne campingplads og kvaliteten er i top – altid!

LÆS MERE HER