Vestbirk CAMPING

 

R

Børnevenlig familiecampingplads

R

Ro og afslapning i skøn dansk natur

R

Gode muligheder for gå- og cykelture

R

Gratis opvarmet swimmingpool (åben Kristi Himmelfart til slut august)

R

Kanotur på Gudenåen eller søerne

R

Den Genfundne Bro (4 km.)

R

Hytter, udlejningsvogne og luksustelte

R

Seniorophold

Vestbirk Camping er en udpræget familieplads med fred og ro og hygge for hele familien. Med store friarealer, som bl.a. er udlagt til skov og græsningsområder til vores dyr, er der gode muligheder for at gå en hyggelig tur – f.eks. lang søbredden.

Der er masser af muligheder for at børnene kan hygge sig og finde nye venner: Gratis opvarmet swimmingpool med stor vandrutchebane, 4 aldersopdelte legepladser med bl.a. 2 hoppepuder og en stor legeborg, stort bold- og legeområde samt ikke mindst klappegeder, som gerne vil fodres og snakkes med.

Med WIFI på hele pladsen, moderne familierum, børneafdeling og et flot udekøkken, er faciliteterne i orden, så man kan få tid til at slappe af uden at skulle bekymre sig unødigt om dagligdagens trivialiteter.

Med beliggenheden midt i Østjylland med Gudenåen i baghaven og vand på 3 sider af pladsen, byder Vestbirk Camping på gode muligheder for udflugter og aktiviteter.

Ikke mindst kanosejlads på Gudenåen og søerne er en yndet beskæftigelse, men også cykel- og gåture i området – f.eks. til Den Genfundne Bro – er populære, og den centrale beliggenhed giver god adgang til de fleste af de midtjyske attraktioner, som stort set alle kan nås på 1 times kørsel.

Aktivitetskalender

Kontaktoplysninger

Møllehøjvej 4
Brædstrup
8752 Østbirk
Tlf.+45 7578 1292
Email: info@vestbirk.dk

Nyhedsbrev

Kunne du tænke dig at få nyheder fra netop os?
Så skriv dig op vores nyhedsbrev her: