Emmerbølle Strand Camping

Ferie med udsigt over det Sydfynske øhav

R

Egen strand med bade- og bådbro

R

Pladser helt ned til stranden med privat udgang

R

Hytter og campingpladser med havudsigt

R

Stort udendørs opvarmet poolområde med fri og ubegrænset adgang

R

Wellness område helt ned til stranden

R

Børneaktiviteter hver dag i sommerferien

R

Flere legepladser og multibane med kunstgræs

R

Indendørs fitnessområde

Velkommen til Feriepark Langeland – Emmerbølle Strand Camping! Hvis I overvejer at udforske det smukke sydfynske Øhav, så bør I overveje en tur til Langeland. Vores campingplads er moderne og tilbyder lækre faciliteter, der passer til alle aldre.

Uanset om I foretrækker en afslappende atmosfære eller en mere aktiv ferie, har både vi og Langeland et bredt udvalg af aktivitetsmuligheder. Når I bor hos os, er alle faciliteter inkluderet i prisen – det betyder ingen ekstra omkostninger for adgang til swimmingpool, enkeltmandsbade, fitness eller børneaktiviteter i sommerferien.

Vores campingplads er smukt beliggende i naturskønne omgivelser og tilbyder masser dejlige gå- eller cykelture med udgangspunkt direkte fra pladsen. Vi har pladser til alt lige fra små telte til luksuriøse pladser på 150 m2 med vand, afløb og tv-tilslutning.
På vores unikke strandpladser bor I bogstaveligt på stranden, og har jeres helt egen private udgang hertil. Vi tilbyder også forskellige typer hytter, lige fra mindre overnatningshytter til luksushytter med havudsigt.
Hos os er der noget for enhver smag, og vi glæder os til at byde jer velkommen til en fantastisk ferieoplevelse på Emmerbølle Strand Camping.

Aktivitetskalender

Kontaktoplysninger

Emmerbøllevej 24,
5953 Tranekær
Tlf.+45 6259 1226
Email:info@emmerbolle.dk

Nyhedsbrev

Kunne du tænke dig at få nyheder fra netop os?
Så skriv dig op vores nyhedsbrev her: