Mød værterne på

Stensager Strand Camping

På Stensager er det Lene & (mig)Anders der er ejere. Vi har 3 børn ,Natasja på 17, Julie på 15 og Emilie på 12 år .Som alle er ved at være nogle store unger. Vi overtog Stensager i 2010 hvor Emile – den yngste – var 1 år. Det var en travl og spændende periode med, 3 små børn og den helt nye verden,  med at få en campingplads til at fungere samtidigt . Heldigvis havde vi en kæmpe støtte i mine forældre som altid var klar med gode råd og hjælp.

Lene er uddannet Ernæringsassistent fra Esbjerg og selv tidligere campist. Hendes forældre havde en fastliggervogn på Stensager, hvor hun og hendes familie nød ferier og weekender hele hendes ungdom.

Jeg er uddannet elektriker og kom til Stensager som 4-årig, da mine forældre købte pladsen. Jeg er opvokset her, og jeg har venner den dag i dag, som er tidligere eller eksisterende campister fra pladsen.

Jeg har altid haft et godt øje for Lene, helt fra dengang hvor jeg klippede græs for hendes forældre på campingpladsen. Vi blev kærester som henholdsvis 15 og 19 årig i 1995 , hvor vi sejlede fra Stensager til ”Rock under broen” i Middelfart og kom hjem hånd i hånd, og har hængt sammen siden da 😊 Efter Lene havde endt hendes folkeskole og uddannelse, så flyttede vi fra vores lejlighed i Esbjerg til Kolding hvor vi boede nogle år, inden vi rykkede ind på Stensager som CampingFatter og CampingMutter. En beslutning vi stadig kan mærke er den helt rigtige.

Vores 3 dejlige tøser hjælper os tit på pladsen. De har aldrig prøvet at holde ferie i sommerperioden, som deres venner, I stedet har de hjulpet til på campingpladsen, hvor der er arbejde nok til alle i familien😊 De lærte i en tidlig alder, at det aldrig er for tidligt at lære at hjælpe til, og at i en familievirksomhed kan det også godt være sjovt og hyggeligt at løse opgaverne sammen – selv rengørings tjanserne.  Og det er jo nok det som kendertegner vores campingplads Familieliv, familiehygge og familiecamping 😊

Vi er virkelig stolte af vores campingplads og glæder os til at byde jer velkommen.