Mød værterne på

Vestbirk Camping

Jeres værter på Vestbirk Camping: Lene Simonsen Norge og Peter Norge

 

Efter mange års skolegang, hver sin universitetsuddannelse og et par år med forskellige tilfældige jobs (og for Peters vedkommende også 9 måneder i Majestætens klæder i Ålborg) måtte vi sande, at jobmarkedet i 1993 var helt umuligt. Hvad gør man så? Tja man køber en lille nedslidt campingplads i Midtjylland.

Sådan startede vores liv som campingpladsejere. Vores datter, som er født på pladsen, er blevet voksen og det er ”Den lille plads” også.

Gennem årene har vi – ofte af nødvendighed – udskiftet og renoveret de fleste faciliteter på pladsen, og er på den måde efterhånden nået dertil, at nye tiltag gennemføres som gennemtænkte valg og ikke blot som nødvendige projekter.

Livet som lejrchefer er både spændende og berigende. Egentlig har vi 2 arbejdsliv:

Sommersæsonen står i gæsternes tegn. Selv om dagene er lange, er det spændende at møde alle de forskellige mennesker som besøger os. Det er nærmest blevet et kald at gøre alt for, at alle får en god oplevelse og nogle dejlige fridage, når de besøger os.

Efter snart 30 år på pladsen er denne nærmest blevet en del af os selv, så derfor er en positiv bemærkning eller et rosende ord om pladsen fra vores gæster virkelig noget, som varmer og giver energi.

Vintersæsonen er helt anderledes. Selv om pladsen er åben, er det i denne periode, at vi skurer og skrubber, reparerer, skaber nyt og planlægger. Selv om vi begge er midt i 50´erne er vi bestemt ikke gået i stå. ”Den lille plads” skal stadig vokse, forbedres og fornyes. Denne del af lejrchefens arbejde er noget helt andet end arbejdet i sommerperioden men ikke mindre spændende. Selvom vinterperioden også byder på nogle ferieuger for  ”at lade batterierne op,” er det at forbedre pladsen mindst lige så givende. Når vi slår dørene op for en ny sommersæson, er det altid spændende at se, hvad vores gæster synes om det, vi har fået lavet i vinterens løb.