Mød værterne på

Bryrup Camping

Tæt på familien Krøier-Kvist

Vi overtog Bryrup Camping i 2020, hvor vi rykkede teltpælene op af den nordjyske muld, og flyttede til det midtjyske. Familien bestod da af Sidse, Jens Kristian og vores to drenge, Karl og Elliot, som på daværende tidspunkt var hhv. 5 og 3 år. I november 2021 blev familien udvidet, da lille Vilde kom til verden.

Ud over de menneskelige værter, så sørger de tre pladskatte, Nala, Buller og Steven, for at jagte mus, muldvarper, stålorme og deslige, så ikke de generer vores campinggæster.

Sidse havde, indtil vi besluttede os for at købe en campingplads, en stilling som receptionist på et større hotel i Aalborg, mens Jens Kristian var partner i et større nordjysk sommerhusudlejningsfirma. Så begge har vi snuset godt og grundigt til det med at sørge for, at vores gæster får gode oplevelser, når de besøger os.

Mange vil nok undre sig over, hvordan vi finder tid til at drive en campingplads, og samtidig have så små børn. Men det går – med føn og klem – og så er vi heldige med at have godt med hjælp fra venner og familie i især sommerferien. Desuden har vi været ret heldige med at finde nogle rigtig dygtige medarbejdere, som kan trække den del af læsset for os, som vi ikke selv kan nå.

Og selvom far og mor er noget travle om sommeren, så har Bryrup Camping jo vinterlukket, og der sørger vi for at børnene får så stor en dosis af mor og far, at de glæder sig til, at pladsen igen åbner.

Alt i alt er det en noget andet livsstil, end den vi havde før, men vi trives med det og nyder den frihed, det giver os, til selv at tilrettelægge arbejdsdagen og livet generelt. Og så nyder vi bare at være en del af så mange menneskers vigtigste tid; deres ferie. Og vi gør alt hvad vi kan, for at alle har det dejligt på Bryrup Camping – for så har vi det også dejligt!