,Mød værterne på

Grenå Strand Camping

 

Grenaa Strand Camping ejes og drives af Michael Lip.

Michael har ejet pladsen siden 2003, og har udviklet pladsen til et rent eventyrland for børnefamilier.

”Det stod ikke i kortene for mig som ung, at jeg en dag skulle eje en campingplads” siger Michael, der som ung uddannede sig til tømrer. Men en dag dukkede muligheden for at købe Grenaa Strand Camping op, og med købet af pladsen, en chance for både at bygge en plads op efter hans egne ønsker og visioner, samt muligheden for at blive selvstændig.

Pladsen er indrettet i pirattema, og Michael er altid på udkig efter nye spændende piratinspirerede tiltag. Senest har pladsen i 2020 får en splinter ny legeplads, som er et kæmpestort piratskib, hvor børnene kan lege i flere etager, og hvor både motorik og fantasi får frirum til at udvikle sig.

For Michael er det vigtigt, at servicebygninger og andre fællesområder er af god kvalitet, samt at rengøringen er i top, hvilken man ikke er i tvivl om, når man færdes rundt på pladsen, Her er lækkert, rent, god plads og ikke mindst trygt at være for både store og små.

Et af de næste projekter der er i støbeskeen, er helt særlige natur/skov hytter, der kommer til at give gæsterne en fornemmelse af at bo midt i en dansk nåleskov, så de næsten glemmer, de er på en stor campingplads. Børnene vil stadig være helt tæt på alle de aktiviteter der er til rådighed på pladsen, men familien kan trække sig tilbage til en lækker stor hytte midt i skoven, når der bare skal hygges og slappes af.

Faktisk har Michael så mange visioner for pladsen, at der næsten hvert år, er sket forandringer i løbet af vinteren, inden campisterne i april vender tilbage.

”Kom endelig forbi og se hvad der er lavet i år, jeg glæder mig til at byde jer velkommen”